Spiegels in natuurlijke materialen

spiegels-in-natuurlijke-materialen

Foto bron: Bol.com

Wie kent dit niet, spiegeltje spiegeltje aan de wand…? Een spiegel is niet weg te denken in je interieur. Zowel in de badkamer, hall, woonkamer en slaapkamer mag een spiegel niet ontbreken. Net voor je de deur uitgaat nog snel even kijken of je haar nog goed ligt.

Je vindt ze in heel wat uitvoeringen en materialen zodat ze perfect in je interieur passen. Of het nu voor een etnisch, landelijk of design interieur is. Spiegels in natuurlijke materialen zoals vezels, hout en rotan , hangen heel mooi in een etnisch interieur. Dergelijke spiegels passen natuurlijk ook perfect in de landelijke stijl. Voor iemand die meer voor design is kan je er vinden met leder, in metaal en aluminium.

Toch meer interesse in de industriële stijl? Dan ga je voor grote spiegels met metalen frame en vintage look.

Een spiegel kan ook stijlvol dienen als schilderij. De spiegel wordt dan een echte eyecatcher in je interieur. Als je een spiegel koopt, let dan wel op de juiste afmetingen. Een spiegel die te groot is, geeft een verkeerd effect. Zorg dus dat de spiegel niet groter is dan de muur waar je hem wilt ophangen. Een spiegel die te klein is, is ook niet mooi. Kies dus een spiegel die qua afmetingen perfect bij de ruimte past.

Spiegels koop je niet alleen maar om in je interieur te hangen. Een spiegel is een echte blikvanger in je interieur. Zorg dus dat je een mooie spiegel uitkiest die perfect bij je interieur past. Een spiegel in de hall is een echte must. Zeker als je een kleine hall hebt. Een spiegel in de hall geeft de illusie van een ruimere hall.

Ronde spiegels

Spiegel naturel – Amazon.com.be

Rechthoekige en vierkante spiegels