Een speeltapijt voor kleine bengels.

Speeltapijt voor kleine bengels

Speeltapijt : Foto bron: Bol.com

Een speeltapijt voor kleine bengels om lekker op te ravotten. Ze voelen niet alleen lekker warm aan om te spelen maar door de bedrukking ook heel tof om te leren.

Een alfabet, doolhof, voetbalveld, autobaan en ga zomaar door. Heel leuk om te spelen in de woonkamer of de kinderslaapkamer. Soms ook om op weg te dommelen voor een middagdutje.

Hieronder alvast een selectie aan speeltapijten die je kan terugvinden bij Bol.com.

Behalve leuk om te spelen zijn ze er ook om te leren. Een lekker groot alfabet, een stoere auto autobaan, een hink stap tapijt en nog veel meer. Een mooie basis voor een ontdekkingsreis. Om te ontdekken wat er allemaal kan, voelen, voelen, voelen. De wereld is groot en dat willen ze graag leren. Een speeltapijt maakt het leren leuker. Met een speeltapijt leren ze lekker door op te gaan liggen, te voelen, te voelen en nog eens te voelen. En uit te proberen wat ze voelen.

Met een speeltapijt is er altijd iets te leren, te ontdekken of te spelen. Een speeltapijt is een echte aanwinst voor de kinderkamer. Kies een speeltapijt dat leuk is om te zien en dat je kind leuk vindt. Kies een kleur en een thema die past bij de kamer. Geniet van al het spelen, ontdekken en leren dat je kind doet op het speeltapijt.

Speeltapijten met dieren

Speeltapijten met thema