Een speeltapijt voor kleine bengels.

Foto bron: Bol.com

Een speeltapijt om lekker op te ravotten. Ze voelen niet alleen lekker warm aan om te spelen maar door de bedrukking ook heel tof om te leren.

Een alfabet, doolhof, voetbalveld, autobaan en ga zomaar door. Heel leuk om te spelen in de woonkamer of de kinderslaapkamer. Soms ook om op weg te dommelen voor een middagdutje.

Hieronder alvast een selectie aan speeltapijten die je kan terugvinden bij Bol.com.

Behalve leuk om te spelen zijn ze er ook om te leren. Een lekker groot alfabet, een stoere auto autobaan, een mooi bloemenveld en nog veel meer. Een mooie basis voor een ontdekkingsreis. Om te ontdekken wat er allemaal kan, voelen, voelen, voelen. De wereld is groot en dat willen ze graag leren. Een speeltapijt maakt het leren leuker. Met een speeltapijt leren ze lekker door op te gaan liggen, te voelen, te voelen en nog eens te voelen. En uit te proberen wat ze voelen.

Een leuk speeltapijt is eigenlijk een soort onderzoekstapijt. Een leuk speeltapijt is een echte aanwinst voor de kinderkamer. Een mooie achtergrond voor het spelen of het leren. Ze zijn leuk om te zien en ze maken ook nog eens een lekker zacht geluid. Een mooi speeltapijt is niet alleen leuk maar ook nog eens heel erg leerzaam. Een mooi alfabet speeltapijt is een heel leuk speeltapijt om te leren. Je kind kan er lekker op liggen en het alfabet leren.