wooninspiratie blog

Een blog over interieur trends en stijlen. Niet zo moeilijk als je weet dat ik een passie heb voor alles wat met wonen te maken heeft. Of het nu het interieur of de tuin is. Ik omring me graag met mooie en decoratieve spullen. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een koloniale en landelijke stijl. Niet vreemd dat in mijn blogs deze invloeden zeker ook te zien zijn.

Mijn inspiratie haal ik uit meerdere websites zoals Maisonsdumonde.comFonq.be en Vtwonen.be. Deze website, naast vele andere, weerspiegelen in grote lijnen mijn stijl en gebruik ik ook vaak als inspiratiebronnen voor mijn blogs. De nieuwe trends en nieuwe kleuren komen vaak aan bod.

Op de hoogte blijven van alles wat te maken heeft met wonen, interieur en outdoor heeft vooral met mijn passie te maken. Een blog over interieur trends en stijlen kon dus niet uitblijven. Dingen waar je interesse in hebt blijven nu éénmaal boeien. Je krijgt er niet genoeg van en je wil er telkens meer over lezen. Het World Wide Web, mijn tv en de vele tijdschriften zijn niet weg te denken in mijn leven.

Zelf je kruiden kweken, leuke keukenaccessoires of tools om de perfecte cocktail te maken, ook deze topics komen aan bod. Kortom alles wat te maken heeft met wonen en het gezellig maken van je interieur.

Maak van je huis en je thuis een gezellig en warm nest waar het leuk vertoeven is. Ik hoop dat mijn blogs je hierbij kunnen inspireren.