Gezelligheid met vuurschalen en vuurkorven.

vuurkorven en vuurschaal

Vuurschalen en vuurkorven – Foto bron: Bol.com

Gezelligheid met vuurschalen en vuurkorven wanneer je graag wil genieten van een mooie zomeravond met een lekker glaasje wijn. Ze geven niet alleen een mooie gloed maar geven heel wat warmte en gezelligheid. Op een frisse zomeravond is dit zeker meer dan welkom. Je kan er ook heel gemakkelijk marsh mellows op klaarmaken. Je vindt ze tegenwoordig in zowel de klassieke als de design stijl.

Vuurkorven en vuurschalen zorgen voor een gezellige sfeer op het terras in de winter. Een vuurschotel of vuurkorf is een echte aanwinst voor op het terras. Het geeft namelijk een gezellige sfeer en is heerlijk warm. Maar welke vuurschaal of vuurkorf kies je voor je terras? Welke is het beste voor jou? Vuurschotels en vuurkorven zijn vaak gemaakt van staal of ijzer.

Er zijn grote vuurschalen en kleine vuurkorven. Voor iedere tuin is er wel een geschikte vuurschotel of vuurkorf te vinden. De meeste vuurschalen zijn voorzien van een deksel. Dit deksel zorgt voor een betere verbranding van de houtskool. Ook voorkomt het dat de as opwaait. Er zijn twee verschillende soorten vuurschalen. Namelijk een vuurschotel en een vuurkorf.

Vuurschalen

De vuurschaal vind je in heel wat vormen zoals de traditionele ronde of ovale vorm maar tegenwoordig vind je ze ook in de vierkante vorm. Er is zeker een vuurschaal te vinden die past binnen de sfeer van je eigen tuin. Of je voorkeur nu meer naar klassiek of design uitgaat, voor elke tuin is er wel een vuurschaal. De vuurschaal staat op pootjes of op een sokkel waardoor de hoogte soms kan variëren.

Hieronder een selectie aan vuurkorven en vuurmanden van vtwonen.be

Een vuurkorf kan in veel vormen gegoten worden zoals bijvoorbeeld deze tulpvorm. De vuurkorven worden in vuurbestendige materialen gemaakt zoals metaal of RVS. Met wat vuur in de tuin kan je een mooie en gezellige sfeer creeëren om samen met vrienden te genieten. De vuurkorf kan je zowel in de zomer als in de frisse wintermaanden gebruiken.