Zonnige accenten voor je tuin en terras.

gele-accenten-eyecatchers-in-je-interieur

Bron foto: Fonq.be

Voor je tuin kan je nu heel wat tuinmeubelen en tuinaccessoires vinden in de kleur geel om zonnige accenten voor je tuin en terras te creeëren. Een gele stoel, hangmat of parasol in je tuin zijn echte eyecatchers. Geef dus niet alleen je interieur een frisse uitstraling maar fleur ook je tuin wat op met gele kleuraccenten. Sta je toch wat weigerachtig tegenover de knalgele kleur dan zijn de gele pasteltinten of het okergeel misschien meer jouw ding.

Je kan ook kiezen voor meubelen en accessoires in geel zoals bijvoorbeeld gele bijzettafels en plantenbakken, een geel kleed of andere kussens, gele kandelaars, een geel tuinbankje of tuinbank, of een gele zitzak. Hoe dan ook, geel lijkt dé kleur van het nieuwe seizoen in de tuin dus zet die accenten voor je tuin en terras. Kies je voor gele tuinmeubelen en accessoires, dan zal je tuin er direct heel vrolijk en zomers uitzien.

Geel is een frisse, vrolijke kleur die je tuin een extra dimensie kan geven. Deze kleur kan je het beste combineren met andere neutrale kleuren zoals wit, zwart of grijs. Je kan ook kiezen voor een contrasterende kleur zoals blauw of groen. Kies je voor een gele tuinmeubel of accessoire met een mooi patroon of print, dan zal je tuin er nog meer uit springen.

Geel is ook de ideale kleur om in de tuin met de zon mee te kleuren. De kleur zal in het zonlicht extra mooi en stralend uitkomen. Kies je voor een geel tuinmeubel of accessoire, denk er dan ook aan dat het materiaal goed bestand is tegen de natuur elementen. Kies bijvoorbeeld voor een tuinmeubel of accessoire van hardhout, kunststof of aluminium.

Geel meubilair.

Fauteuil Waipu – teak en rotan – Bol.com

Retrostar fauteuil in stof en hout – Bol.com

Gele eyecatchers.

Zonnevangers Lucille by Cazador del Sol – Bol.com

Fatboy-olielamp-vtwonen

Set van 4 zomerse kussenhoezen – Amazon.com.be