Keukenaccessoires met een funny twist.

Foto bron: ditverzinjeniet.be

Op zoek naar keukenaccessoires met een funny twist? Tools die van het koken een leuke hobby maken en waar je mee aan de slag kan? Een keukenaccessoire met een funny twist maakt van koken en van je presentatie voor al dat lekkers een verrassend gebeuren.

Wat dacht je van een ijsblokjesvorm in de vorm van een robot? Of een snijplank in de vorm van een dino? Of een setje lepels met een mooie tekst? Kies keukenaccessoires met een funny twist en je maakt van het koken een leuke hobby!

Een leuke flessenopener is ook een aanrader, zeker als je van een biertje houdt. Een unieke flessenopener zorgt ervoor dat je je biertje met een glimlach kunt openen. Een corkscrew in de vorm van een dino is bijvoorbeeld leuk én handig. Kortom, keukenaccessoires met een funny twist zijn niet alleen handig, maar ook ontzettend leuk. Kijk eens rond in onze webshop voor de leukste keukenaccessoires met een funny twist! Laat je verleiden door de leukste en meest handige keukenaccessoires, zodat je met plezier in de keuken staat.

Grappige keukenaccessoires

Deze grappige citruspers is dankzij de non-slip buitenkant goed vast te houden. Door de inkepingen aan de binnenkant worden de pitten opgevangen terwijl u het sap in een glas schenkt. 
Deze pers is makkelijk te reinigen en vaatwasbestendig.

Deze glazenset is geïnspireerd op de imposante Saguaro cactus, want net zoals bij de echte cactus in de woestijn kan je er water uit drinken. De 6 glazen van 150ml vormen samen een hippe cactus. De set is gemaakt van groen glas en zowel voor koude als warme dranken geschikt. Deze glazen mogen echter niet in de vaatwasser.

De hond flessenopener is grappig van vorm. Deze hond bijt de dop van je flesje bier of frisdrank. Hij ziet er dan een beetje uit als een hond met een frisbee in zijn bek. Heel grappig. Hij is vervaardigd van roestvrij staal en gelakt beukenhout. Een leuk kado voor een hondenliefhebber of voor een vriend die graag een biertje lust of beide misschien.

Met deze Tutti Fruitinfuser geef je smaak aan je water. Deze fruitinfuser heeft de vorm van een aardbei. Vul de siliconen infuser met fruit of frisse groenten en laat een poosje intrekken. Perfect voor in de warme zomers, maar ook hartstikke lekker in de winter.

Nog op zoek naar keukenaccessoires met een funny twist? Ik selecteerde meerdere artikelen voor in je keuken die kleur en fun in je leven brengen. Verras telkens weer je vrienden met een leuke, al dan niet funny, keukentool.