Keukenaccessoires met een funny twist.

Foto bron: ditverzinjeniet.be

Op zoek naar keukenaccessoires met een funny twist? Tools die van het koken een leuke hobby maken en waar je mee aan de slag kan? Een keukenaccessoire met een funny twist maakt van koken en van je presentatie voor al dat lekkers een verrassend gebeuren.

Grappige keukenaccessoires

Kan je door de bomen het bos niet meer zien bij de organisatie van je feestje? Geen nood, deze hippe bos cocktailprikkers van Qualy maken je aperitief tafel af. Elke prikker ziet eruit als een boom en ze worden bij elkaar gehouden in een houder die lijkt op een grasveld.

Deze grappige citruspers is dankzij de non-slip buitenkant goed vast te houden. Door de inkepingen aan de binnenkant worden de pitten opgevangen terwijl u het sap in een glas schenkt. 
Deze pers is makkelijk te reinigen en vaatwasbestendig.

Deze glazenset is geïnspireerd op de imposante Saguaro cactus, want net zoals bij de echte cactus in de woestijn kan je er water uit drinken. De 6 glazen van 150ml vormen samen een hippe cactus. De set is gemaakt van groen glas en zowel voor koude als warme dranken geschikt. Deze glazen mogen echter niet in de vaatwasser.

De hond flessenopener is grappig van vorm. Deze hond bijt de dop van je flesje bier of frisdrank. Hij ziet er dan een beetje uit als een hond met een frisbee in zijn bek. Heel grappig. Hij is vervaardigd van roestvrij staal en gelakt beukenhout. Een leuk kado voor een hondenliefhebber of voor een vriend die graag een biertje lust of beide misschien.

Met deze Tutti Fruitinfuser geef je smaak aan je water. Deze fruitinfuser heeft de vorm van een aardbei. Vul de siliconen infuser met fruit of frisse groenten en laat een poosje intrekken. Perfect voor in de warme zomers, maar ook hartstikke lekker in de winter.

Nog op zoek naar keukenaccessoires met een funny twist? Ik selecteerde meerdere artikelen voor in je keuken die kleur en fun in je leven brengen. Verras telkens weer je vrienden met een leuke, al dan niet funny, keukentool.