Botanisch interieur met tropische prints

Wie botanisch interieur zegt denkt automatisch aan de jungle, een tropisch en paradijselijk oord, veel groen en heel veel planten. Stuk voor stuk prachtige accenten die je in elk interieur en elke ruimte kan integreren. De mooie bladeren van de tropische planten, zoals de monstera of palm, zijn echte sfeermakers en heel decoratief. Kleur je interieur groen met botanische prints want deze toveren onmiddellijk een lach op je gezicht. Ze zijn mooi en fris en maken jou instant gelukkig.

Botanische accessoires helpen je bij het creëren van een tropisch sfeertje in je huis. Denk er bijvoorbeeld aan om je muren te versieren met een paar mooie tropische wanddecoraties. Zo integreer je direct botanisch interieur in je huis. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een tropische muurdeco te maken.

Je kan bijvoorbeeld een mooie tropische wanddeco maken door een paar tropische wanddecoraties te combineren met een mooi tropisch wandkleed. Een andere leuke manier om botanische accessoires in je huis te integreren is door een paar leuke tropische planten in je huis te zetten. Dit zorgt meteen voor een tropische sfeer in je huis.

Het boek Urban Jungle staat vol groene inspiratie, stijladvies en handige informatie voor iedereen die meer planten en sfeer in huis wil.

Neem zeker een kijkje bij Fonq.be voor echte planten om je interieur meer sfeer te geven.