je-spullen-opbergen-in-stijl-fruitkist-zwart
Bron: Bol.com

Je spullen opbergen in stijl vraagt soms wat organisatie maar tegenwoordig zijn er heel wat mooie en leuke opbergers. Deze vergemakkelijken niet alleen je werk maar ze zien er ook heel mooi uit. Vanaf nu is opruimen leuk. Tijdschriften, boeken, wijnflessen, medicatie, speelgoed en hobby spullen kan je vanaf nu opbergen in stijl. Zoek zeker een een koffer of een doos die bij je interieur past.

Metalen opbergers

je-spullen-opbergen-in-stijl-metalen-opbergdozen
Bron: Bol.com – metalen opbergdozen Clayre & Eef
je-spullen-opbergen-in-stijl-set-twee-metalen-opbergkoffers-groen
Bron: Maisonsdumonde.com – set van twee metalen opbergkoffers
je-spullen-opbergen-in-stijl-opbergdoos-zink
Bron: Dille-Kamille.be – Opbergdoos in zink

Houten opbergers

je-spullen-opbergen-in-stijl-steigerhout
Bron: Bol.com – Fruitkist in steigerhout
houten-ladekastje
Bron: bol.com – Houten ladekast.

Clayre & Eef heeft een compleet assortiment van woonaccessoires die van je huis een thuis maken. Dit ladenkastje straalt een romantische en brocante sfeer uit en bovendien kan je er vast heel wat spullen in kwijt. Opbergen in stijl met Clayre & Eef.

je-spullen-opbergen-in-stijl-woud-organiser-hout-wanddecoratie
Bron: Misterdesign.be – Woud Organiser

Opbergers in diverse materialen

je-spullen-opbergen-in-stijl-tijdschriftenhouder-geel
Bron: Fonq.be – tijdschriftenhouder

De Xala Logster is de perfecte opberger om je tijdschriften, kranten of hout in te verzamelen. Hij is niet alleen praktisch maar ziet er daarnaast ook bijzonder mooi uit in deze trendy gele kleur. Deze tijdschriftenhouder is vervaardigd uit gerecycled PET en meet 30cm in lengte en 40cm in breedte. Opbergen in stijl met de Xala Logster.

je-spullen-opbergen-in-stijl-Boxset-rood-opberger
Bron: bol.com – Boxset

De 4 sierlijke stapeldoosjes van Present Time (Pt,) in verschillende afmetingen helpen jou al een heel stuk verder. Ze zijn verkrijgbaar in 4 kleuren (zwart, blauw, rood en paars) en gemaakt van karton. Niet alleen leuk als opbergers in de woonkamer maar ook in de slaapkamer of badkamer.

Meer ideeën in karton kan je ook hier terug vinden.

je-spullen-opbergen-in-stijl-parapluhouder-aluminium
Bron: Mamzel.eu – Parapluhouder.

Deze paraplubak is een ware blikvanger. Een geweldig mooi item waarmee jij namelijk je hal of entree mee kan verfraaien. Het design is gebaseerd op een vogelnest.

je-spullen-opbergen-in-stijl-set-van-twee-manden-in-rattan-rotan
Bron: Emob.be – Set van 2 manden in rattan.

Deze set van 2 gevlochten manden met sluitingsriempjes en handvaten van leder passen perfect op de kinderkamer. Oogt heel mooi en is ideaal om speelgoed of andere spullen in op te bergen. Bovendien heeft de grote mand het geborduurde opschrift ‘toys’ en op de kleinste mand staat ‘small toys’ te lezen. De voering is van polyester.

wasmand-linnenmand
Bron: misterdesign.be – wasmand.

Haal deze topper in huis. De “Half Moon Laundry Basket” wasmand bergt je vuile kledij mooi weg om later te worden gewassen. Niet alleen als wasmand maar zeker ook te gebruiken voor speelgoed. Met een stoere en moderne look, door de lederen handvaten, staat deze mand mooi in de badkamer of de kinderkamer.

je-spullen-opbergen-in-stijl-kangoeroe-organizer-leder
Bron: Bol.com – Kangoeroe organiser

De kangoeroe organiser wordt vast en zeker een eye-catcher op je bureau. Vervaardigd in leder. Meerdere dieren en leuke items te vinden in de collectie van Vacavaliente.

zwevende onzichtbare boekenplank
Bron: Coolgift.com – Zwevende boekenplank

Een originele manier om je boeken op te bergen is zeker en vast deze zwevende en bovendien ook onzichtbare boekenplank. Het systeem kan je tot in het oneindige uitbreiden zodat jij je collectie boeken ook kan blijven uitbreiden.

Niet echt een opberger gevonden die voor jou past? Geen nood, we selecteerden nog tal van opbergers voor jou. Ontdek ze hier.