Je spullen opbergen in stijl.

Foto bron: Bol.com

Je spullen opbergen in stijl vraagt soms wat organisatie maar tegenwoordig zijn er heel wat mooie en leuke opbergers. Deze vergemakkelijken niet alleen je werk maar ze zien er ook heel mooi uit. Vanaf nu is opruimen leuk. Tijdschriften, boeken, wijnflessen, medicatie, speelgoed en hobby spullen kan je vanaf nu opbergen in stijl. Zoek zeker een een koffer of een doos die bij je interieur past.

Er zijn heel wat verschillende koffers en dozen te verkrijgen. Sommige zijn heel mooi vormgegeven, anderen zijn heel stijlvol en kunnen zelfs als salontafel dienst doen. Om opruimen in stijl te kunnen doen, moet je eerst weten wat je allemaal hebt. Het is verstandig om alles te verzamelen en te tellen. Zo krijg je een goed beeld van je bezittingen en weet je ook hoeveel je nog moet aankopen. Zorg er ook voor dat je alle spullen die je niet gebruikt, meteen wegdoet. Zo hou je alleen spullen over die belangrijk voor je zijn.

Wanneer je niet weet wat je met alle spullen moet doen, is het verstandig om je te laten informeren. Op internet kan je heel wat mooie opbergers vinden. Je kan er diverse soorten vinden van simpele opbergers tot complete meubels. Je kan je spullen ook opbergen in stijl in een leuke koffer. Mooie koffers zijn tegenwoordig heel gemakkelijk te vinden. Je kan er zelfs een grote tekst op laten drukken. Zo kan je een koffer een stuk persoonlijker maken.

Metalen opbergers

Houten opbergers

Opbergers in diverse materialen

De Xala Logster is de perfecte opberger om je tijdschriften, kranten of hout in te verzamelen. Hij is niet alleen praktisch maar ziet er daarnaast ook bijzonder mooi uit in deze trendy gele kleur. Deze tijdschriftenhouder is vervaardigd uit gerecycled PET en meet 30cm in lengte en 40cm in breedte. Opbergen in stijl met de Xala Logster.

Meer ideeën in karton kan je ook hier terug vinden.

Deze paraplubak is een ware blikvanger. Een geweldig mooi item waarmee jij namelijk je hal of entree mee kan verfraaien. Het design is gebaseerd op een vogelnest.

De kangoeroe organiser wordt vast en zeker een eye-catcher op je bureau. Vervaardigd in leder. Meerdere dieren en leuke items te vinden in de collectie van Vacavaliente.

Een originele manier om je boeken op te bergen is zeker en vast deze zwevende en bovendien ook onzichtbare boekenplank. Het systeem kan je tot in het oneindige uitbreiden zodat jij je collectie boeken ook kan blijven uitbreiden.

Niet echt een opberger gevonden die voor jou past? Geen nood, we selecteerden nog tal van opbergers voor jou. Ontdek ze hier.