Je spullen opbergen in stijl.

Foto bron: Bol.com

Je spullen opbergen in stijl vraagt soms wat organisatie maar tegenwoordig zijn er heel wat mooie en leuke opbergers. Deze vergemakkelijken niet alleen je werk maar ze zien er ook heel mooi uit. Vanaf nu is opruimen leuk. Tijdschriften, boeken, wijnflessen, medicatie, speelgoed en hobby spullen kan je vanaf nu opbergen in stijl. Zoek zeker een een koffer of een doos die bij je interieur past.

Metalen opbergers

Houten opbergers

Opbergers in diverse materialen

De Xala Logster is de perfecte opberger om je tijdschriften, kranten of hout in te verzamelen. Hij is niet alleen praktisch maar ziet er daarnaast ook bijzonder mooi uit in deze trendy gele kleur. Deze tijdschriftenhouder is vervaardigd uit gerecycled PET en meet 30cm in lengte en 40cm in breedte. Opbergen in stijl met de Xala Logster.

Meer ideeën in karton kan je ook hier terug vinden.

Deze paraplubak is een ware blikvanger. Een geweldig mooi item waarmee jij namelijk je hal of entree mee kan verfraaien. Het design is gebaseerd op een vogelnest.

De kangoeroe organiser wordt vast en zeker een eye-catcher op je bureau. Vervaardigd in leder. Meerdere dieren en leuke items te vinden in de collectie van Vacavaliente.

Een originele manier om je boeken op te bergen is zeker en vast deze zwevende en bovendien ook onzichtbare boekenplank. Het systeem kan je tot in het oneindige uitbreiden zodat jij je collectie boeken ook kan blijven uitbreiden.

Niet echt een opberger gevonden die voor jou past? Geen nood, we selecteerden nog tal van opbergers voor jou. Ontdek ze hier.