Cosy met de accessoires van Riverdale.

Cosy met Riverdale

Foto bron : Bol.com

Met de interieur accessoires van Riverdale kun je je interieur een stijlvolle, cosy, vintage uitstraling geven. De collectie bestaat uit kussens, karpetten, verlichting, vazen, klokken en nog veel meer. De producten zijn vervaardigd uit de beste materialen en zijn met veel zorg en vakmanschap gemaakt. De kleuren en materialen zijn heel gevarieerd, waardoor er voor ieder wat wils is.

Met deze accessoires kun je je interieur een warme, stijlvolle uitstraling geven. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijke, vintage look of een rustig, Scandinavische stijl, met de accessoires van Riverdale kun je je interieur een stijlvolle uitstraling geven. Combineer kussens en karpetten in verschillende kleuren voor een speelse look, of kies voor één kleur voor een rustig, minimalistisch effect.

Kies voor een stijlvolle klok, vazen of een mooie cosy lamp om je interieur af te maken. Met de prachtige accessoires van Riverdale kun je je interieur een stijlvolle uitstraling geven. Kies je favoriete items uit de collectie en geef je interieur een opvallende, warme uitstraling.

Van klokken in verschillende soorten en maten, tot mooie vazen en stijlvolle lampen: voor elke stijl is er wel iets te vinden. Ga voor een stijlvolle klok in een klassiek of modern design, of kies voor een vazen in een veelzijdig design. Of ga voor een mooie lamp die past bij jouw interieur. Er is voor ieder wat wils bij Riverdale!

Ontdek hier de volledige Riverdale selectie aan sfeermakers.

Riverdale-windlicht
Windlicht Riverdale – Bol.com
Riverdale-sierkussen
Sierkussen Riverdale – bol.com
Riverdale-giftset
Giftset Riverdale – bol.com
Riverdale-sierkussen
Sierkussen – bol.com
Riverdale-ornament
Ornament Riverdale – bol.com
Riverdale-windlicht
Riverdale windlicht – Bol.com
Riverdale-windlicht-Luca-parelmoer
Windlicht Luca parelmoer – Bol.com
Riverdale-geurstokjes-couture
Riverdale geurstokjes couture – Bol.com
schaal-Riverdale-Raavi-zwart
Schaal Raavi zwart – Bol.com
Riverdale set van glazen kandelaars
3 glazen kandelaars Riverdale – Bol.com
Riverdale plaid frosting
Plaid frosting white Riverdale – Bol.com
Riverdale ornament Nomad naturel
Riverdale ornament Nomad naturel – Bol.com

Kijk zeker ook eens naar de Rivièra Maison collectie.