Breng de sfeer van de kust naar binnen.

Als je een voorliefde hebt voor de kust, de zee en het strand dan haal je die sfeer toch gewoon bij jou naar binnen. Met deze mooie en decoratieve interieur ideeën krijg je onmiddellijk het gevoel dat je aan de kust bent. Ideaal ook om de zee en het strand binnen te halen in je appartement aan de kust of bij je thuis. Beleef dat zeegevoel dus telkens weer in je eigen interieur en geniet gewoon verder.

De kleur blauw wordt geassocieerd met de zee en een mooie blauwe lucht. Ontdek hier meer accessoires in blauw.

De kleur turquoise wordt geassocieerd met kust en tropische sferen. Deze kleur wordt vooral gebruikt als de basis van het interieur. Deze kleur zorgt er meteen voor dat je het strand gevoel krijgt. Het materiaal hout heeft een rustieke uitstraling en geeft je een gevoel van natuur. Het hout wordt gebruikt voor meubelen en wandbekleding. Het hout geeft je interieur een warme sfeer.

Steen wordt veel gebruikt voor de vloer en wandbekleding. De steen geeft je interieur een rustieke en natuurlijke uitstraling. Voor de accessoires worden veel natuurlijke materialen gebruikt, zoals stenen, schelpen, hout, stro, leer en wol. Deze accessoires zorgen er meteen voor dat je het strand gevoel krijgt.

De muren kunnen worden behangen met foto’s en schilderijen van de kust en het strand. De kussens in de bank kunnen worden bedekt met bedrukte stoffen in de kleuren blauw, turquoise of groen. Deze kussens zorgen er meteen voor dat je het strand gevoel krijgt.

Blauwe decoratie accenten in je interieur passen perfect bij natuur tinten. Een rieten mand gedrapeerd met een blauwe plaid of een houten strandhuisje met kruiden. Maak van je interieur een plek waar het leuk vertoeven is. Klik hier voor meer blauwe ideeën.