Breng de sfeer van de kust naar binnen.

breng-de-sfeer-van-de-kust-naar-binnen

Als je een voorliefde hebt voor de kust, de zee en het strand dan haal je bijgevolg de sfeer van de kust toch gewoon bij jou naar binnen. Met deze mooie en decoratieve interieur ideeën krijg je onmiddellijk het gevoel dat je aan de kust bent. Beleef dat gevoel herhaaldelijk in je eigen interieur en geniet gewoon verder.

Kleuren

De kleur blauw wordt doorgaans geassocieerd met de zee en een mooie blauwe lucht. Ontdek hier meer accessoires in blauw.

Turquoise is,behalve een kleur die vaak geassocieerd wordt met de kust, een kleur die gebruikt wordt als de basis van het interieur. Deze kleur zorgt er meteen voor dat je het strand gevoel krijgt. Het materiaal hout heeft een rustieke uitstraling en geeft je een gevoel van natuur. Het hout geeft je interieur een warme sfeer.

Materialen

Steen gebruik je voor de vloer en wandbekleding en geeft je interieur een rustieke en natuurlijke uitstraling. Voor de accessoires gebruik je doorgaans veel natuurlijke materialen, zoals stenen, schelpen, hout, stro, leer en wol. Deze accessoires zorgen er doorgaans ook voor dat je het strand gevoel krijgt.

Muren

Behang de muren met foto’s en schilderijen van de kust en het strand. Sierkussens in de bank zijn bedekt met bedrukte stoffen in de kleuren blauw, turquoise of groen. Deze sierkussens zorgen er ook meteen voor dat je het strand gevoel krijgt. Breng de sfeer van de kust naar binnen.

sfeer-van-de-kust
bron: leenbakker.be – muurdecoratie

Blauwe decoratie accenten in je interieur passen perfect bij natuur tinten. Een rieten mand gedrapeerd met een blauwe plaid of een houten strandhuisje met kruiden. Maak van je interieur een plek waar het leuk vertoeven is. Klik hier voor meer blauwe ideeën.