Geef je interieur een lente update.

Bron foto: vtwonen.be

Geef je interieur een lente update en breng de lente en de zon in huis met deze prachtige en mooie accessoires. Ze fleuren je interieur in no time op. Een mooie fruitschaal met een bloemenmotief of een spiegel in de vorm van een bloem.

Naast leuke en frisse accessoires kan je natuurlijk ook een muur in een trendy kleur schilderen. Sommige van je accessoires kan je dan zeker afstemmen op deze accentmuur. Vergeet nu zeker ook niet om bloemen en planten naar binnen te halen en geef je interieur een lente update.

Heb je nog geen idee hoe je jouw interieur een lente update kan geven? Geen paniek! Wij helpen je graag op weg met onze leukste lente accessoires.

1. Fleurige bloemen en planten Fleurige bloemen en planten zijn de perfecte manier om de lente in huis te halen. Ze zorgen meteen voor een frisse en vrolijke sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een mooie bos tulpen of een prachtige orchidee.

2. Vrolijke kussens Wat zijn kussens toch heerlijk! En vooral in de lente zijn ze ideaal om je interieur mee op te fleuren. Kies voor vrolijke kussens in frisse kleuren of opteer voor kussens met leuke bloemetjesmotieven.

3. Mooie spiegels Een spiegel is niet alleen praktisch, maar ook heel sfeervol. En in de lente kun je er extra mee uitpakken door voor een spiegel te kiezen met een mooie bloemendecoratie. Dit geeft je interieur meteen een vrolijke en frisse uitstraling.

4. Fotolijstjes met vrolijke foto’s Fotolijstjes met vrolijke foto’s zijn ook ideaal om de lente in huis te halen. Kies bijvoorbeeld voor foto’s van bloemen, vogels of andere leuke dingen uit de natuur. Zo breng je de lente meteen in je interieur.

5. Vrolijke accessoires Naast deze vijf must-haves voor een lente update, zijn er natuurlijk nog talloze andere leuke en vrolijke accessoires die je interieur een lente update kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan mooie vazen, kandelaars, kaarsen, schalen, plaids of kussens met leuke bloemetjesmotieven. Kortom, met deze accessoires kan je alle kanten op! We hopen dat we je met deze tips hebben kunnen helpen en dat je nu vol enthousiasme aan de slag kan met het geven van een lente update aan je interieur.