Geef je interieur een lente update.

Geef je interieur een lente update

Bron foto: vtwonen.be

Geef je interieur een lente update en breng de lente en de zon in huis met deze prachtige en mooie accessoires. Ze fleuren je interieur in no time op. Een mooie fruitschaal met een bloemenmotief of een spiegel in de vorm van een bloem.

Naast leuke en frisse accessoires kan je natuurlijk ook een muur in een trendy kleur schilderen. Sommige van je accessoires kan je dan zeker afstemmen op deze accentmuur. Vergeet nu zeker ook niet om bloemen en planten naar binnen te halen en geef je interieur een lente update.

Heb je nog geen idee hoe je jouw interieur een lente update kan geven? Geen paniek! Wij helpen je graag op weg met onze leukste lente accessoires.

Bloemen en planten.

1. Fleurige bloemen en planten zijn de perfecte manier om de lente in huis te halen. Ze zorgen meteen voor een frisse sfeer.

Vrolijke sierkussens.

2. Vrolijke kussens zijn ideaal om je interieur mee op te fleuren. Kies voor vrolijke kussens in frisse kleuren zoals geel of opteer voor kussens met leuke bloemetjesmotieven.

Mooie zonnige spiegels.

3. Een mooie spiegel is niet alleen praktisch, maar ook heel sfeervol. En in de lente kun je er extra mee uitpakken door voor een spiegel te kiezen met een mooie bloemendecoratie of een gele zon. Dit geeft je interieur meteen een vrolijke en frisse uitstraling.

4. Fotolijstjes met vrolijke foto’s zijn ook ideaal om de lente in huis te halen. Kies bijvoorbeeld voor foto’s van bloemen, vogels of andere leuke dingen uit de natuur. Zo breng je de lente meteen in je interieur.

5. Naast deze vijf must-haves voor een lente update, zijn er natuurlijk nog talloze andere leuke en vrolijke accessoires die je interieur een lente update kunnen geven.

lente buitenlamp Le Zen
Buitenlamp Le Zen – bol.com
lente lightbox Sunshine
Lightbox Sunshine – Bol.com