Stijlvolle manieren om zelf kruiden te kweken.

Het is altijd leuk om zelf je eigen kruiden of planten te kweken. Die lekkere munt voor je mojito of lekkere basilicum om tussen de tomaten met mozzarella te presenteren. Altijd dicht bij de hand dus super handig. Onderstaande artikelen zijn niet alleen nuttig maar zien er ook stijlvol uit op het aanrecht in de keuken.

Tegenwoordig zijn er ook tal van kweeksets voor zowel je favoriete thee of bbq kruiden. Echte blikvangers. Ben je op zoek naar meer groene ideeën? Neem dan zeker een kijkje welke leuke artikelen wij nog meer selecteerden.


1. Kruidenkastje

Een kruidenkastje is perfect om je kruiden en planten in te kweken. Het is voorzien van een glazen deurtje waardoor je je kruiden en planten goed kunt zien groeien. Het kastje is ook voorzien van een vochtigheidsmeter waarmee je precies kunt zien wanneer je kruiden en planten water nodig hebben.

2. Kruidenpotjes

Kruidenpotjes zijn perfect voor het kweken van kruiden en planten. Ze zijn voorzien van drainagegaten waardoor je kruiden en planten niet kunnen verdrinken. Sommige potjes zijn ook stackable waardoor je ze gemakkelijk kunt opslaan als je ze niet gebruikt.

3. Kruidenkweeklamp

Een kruidenkweeklamp is perfect voor het kweken van kruiden en planten. De lamp is speciaal ontworpen om kruiden en planten te kunnen kweken in het donker. De lamp is ook voorzien van een timer waardoor je precies kunt bepalen hoeveel licht je kruiden en planten nodig hebben.

4. Kruidenkweekkit

Een kruidenkweekkit is perfect voor het kweken van kruiden en planten. De kit bevat alles wat je nodig hebt om je kruiden en planten te kunnen kweken. De kit is ook voorzien van een gebruiksaanwijzing waardoor je stap voor stap kunt zien hoe je je kruiden en planten moet kweken.

Met deze click&grow smart garden breng je de toekomst in huis aangezien dit een automatische kruidentuin is. Binnen een week kleurt je keuken groen. Giet gewoon water in het reservoir, deze smart garden zorgt voor de rest. Stijlvol in je keuken voorziet deze kruidentuin jou dagelijks van verse kruiden. Bovendien is deze Smart Garden gemakkelijk te installeren in een paar stappen. Haal deze kruidentuin zeker in je design keuken.

Meer originele ideeën om zelf kruiden en planten te kweken of lees een boek over kruiden, hun geneeskrachtige eigenschap en toepassing in maaltijden.