Stijlvolle manieren om zelf kruiden te kweken.

Het is altijd leuk om zelf je eigen kruiden of planten te kweken. Die lekkere munt voor je mojito of lekkere basilicum om tussen de tomaten met mozzarella te presenteren. Altijd dicht bij de hand dus super handig. Onderstaande artikelen zijn niet alleen nuttig maar zien er ook stijlvol uit op het aanrecht in de keuken.

Tegenwoordig zijn er ook tal van kweeksets voor zowel je favoriete thee of bbq kruiden. Echte blikvangers. Ben je op zoek naar meer groene ideeën? Neem dan zeker een kijkje welke leuke artikelen wij nog meer selecteerden.

Met deze click&grow smart garden breng je de toekomst in huis aangezien dit een automatische kruidentuin is. Binnen een week kleurt je keuken groen. Giet gewoon water in het reservoir, deze smart garden zorgt voor de rest. Stijlvol in je keuken voorziet deze kruidentuin jou dagelijks van verse kruiden. Bovendien is deze Smart Garden gemakkelijk te installeren in een paar stappen. Haal deze kruidentuin zeker in je design keuken.

Meer originele ideeën om zelf kruiden en planten te kweken of lees een boek over kruiden, hun geneeskrachtige eigenschap en toepassing in maaltijden.