Jungle in de kinderkamer

jungle in de kinderkamer

Foto bron: Bol.com

Lijkt de kamer van je dochter of zoon soms op een ware jungle? Grappig maar geen nood we maken er een super jungle van met fantastische wildlife woonaccessoires. Een giraf als kapstok, leuke wanddecoratie, een vloermat in de vorm van een tijger… je kan het zo gek niet bedenken. Opbergers mogen zeker niet ontbreken in een kinderkamer.

Maak er samen met je kinderen een speelse en prachtige ruimte van waar het leuk vertoeven is. Een kinderkamer in het roze of blauw met jungle thema kan zeker ook. Al zijn het maar een paar stukken zoals een olifant in blauwe kleur als zitkruk of een roze luipaard kop als wandlamp. Er zijn tal van mogelijkheden om de kinderkamer snel om te toveren in een ware jungle.


Verder zijn er leuke accessoires zoals een kussen met een giraf erop, een tafel met tijgerpoten en leuke posters met wildlife dieren. Ook het beddengoed met een jungle thema mag niet ontbreken. Laat je fantasie de vrije loop en maak van de kinderkamer een waar paradijs waar je kinderen heerlijk kunnen spelen, ontspannen en leren. Met een beetje creativiteit en wat accessoires krijg je een kamer waar je kinderen trots op zijn!

Wild&Soft leeuwenkop wanddecoratie
Wanddecoratie Wild&Soft leeuwenkop – Vtwonen.be
vloermat tijger
Vloerkleed tijger – Vtwonen.be

Ontdek hier meer leuke woonaccessoires voor de kinderkamer.