13 x functionele étagères.

14-functionele-étagères-cupcakes

13x functionele étagères : Bron foto: Bol.com

Functionele étagères op de tafel in de eetkamer of de keuken staan altijd mooi en zijn zowel functioneel als decoratief. Of het nu met cupcakes of theelichtjes is, decoratief is de étagère zeker en oogt heel mooi op de eettafel, het aanrecht of de keukentafel. Hieronder alvast een greep uit de verscheidenheid aan functionele étagères. Je kan ze in heel wat materialen vinden zoals hout, zink, metaal, ijzer en glas zodat de étagère ook in veel interieur stijlen past.

Een étagère in hout en metaal past perfect in het landelijk interieur. Je hoeft dus niet te verbergen in een keukenkast maar kan je perfect op het aanrecht of de tafel laten staan en decoreren met noten, natuurlijke elementen zoals dennenappels, schors, mos en zoveel meer.

De étagères kan je ook in de zomer buiten zetten op de tafel voor een koffietafel met vrienden of familie. Cupcakes, pralines passen er perfect op.

Je vindt ze met één, twee of meerdere étages. Met de Kerst staat een étagère ook mooi met kerstballen en andere kerstversieringen zoals kerstslingers en andere Kerst versieringen.

Etagères in hout.

Etagères in metaal.

Meer leuke ideeën voor de keuken.