Voor elke inkom een passende kapstok.

staande-kapstok

Kapstok: Foto bron: Fonq.be

Kapstokken zijn een handige tool in elke woning. Je vindt ze doorgaans in alle kleuren, maten en uitvoeringen. Een jas die je na een bui niet deftig kan drogen of mantels die overal rond slingeren. Je kent het vast ook wel en het oogt slordig. Ga hier op zoek naar een passende kapstok.

Door de aanschaf van een wandkapstok of staande los je dit probleem zo op. Aangezien je ze in vele uitvoeringen kan vinden zal er zeker één passend zijn in je inkom. 

Je vindt design kapstokken, wandkapstokken of handige deurhaken. Het materiaal varieert van hout, inox tot kunststof. Wij plaatsen een aantal van de leukste kapstokken in de spotlight. 

Een modern vormgegeven kan gemaakt zijn van massief hout met staal en is meestal verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Voor iets meer nostalgie kies je voor een nostalgische wandkapstok die voorzien is van een kledinghanger, haakjes en een plank bovenaan. De plank biedt je bovendien extra ruimte voor al je spullen zoals sjaals, mutsen en handschoenen. Ben je op zoek naar een modernere stijl? Dan kies je er best één van staal met een strakke uitstraling.

Daarnaast is er nog de klassieke en meestal ook goedkopere deurkapstok. Deze is doorgaans voorzien van één of meerdere haken en is eenvoudig aan de deur te bevestigen. Kortom, er is bijgevolg voor ieder wat wils. Bovendien, door de toevoeging van een kapstok aan je hal, geef je het interieur een extra flinke boost!

Staande kapstokken

Wandkapstok

Ontdek hier meer kapstokken en wanddecoratie.