Trendy verlichting in 2019.

Trendy verlichting in een speelse uitvoering en passend in elk interieur
Bron : Fonq.be

Met trendy verlichting zorg je ook in 2019 voor een aangename sfeer. In onze vorige blog hadden wij het reeds over gouden accenten in het interieur. De goudkleurige verlichting maakt hier zeker deel van uit en is de nieuwe trend in 2019. Deze verlichting oogt niet alleen chic maar zorgt ook voor een aangename en gezellige sfeer.

Hanglampen

industriele verlichting
Bron: Fonq.be

De hanglampen in metaal, nikkel of messing zorgen voor een stoere en industriële uitstraling. Als eyecatchers passen deze perfect in een industrieel pand, type loft, of design interieur. Je vindt ze in zowel de kleur zwart, metaalkleur of andere neutrale kleuren. Meerdere hanglampen bij elkaar zorgen voor een speels effect.

Tafellampen

Bron : Fonq.be

Heel veel tafellampen zijn vervaardigd in natuurlijke materialen zoals bamboe, rotan of hout. Deze verlichting past zowel in het landelijk, koloniaal en Bohemien interieur. Ook heel wat designlampen in natuurlijke materialen die dan weer perfect passen in een strak interieur. Er is zeker voor elk interieur en voor ieder wat wils.

Ludieke lampen

Bron : Vtwonen.be

Heb je het graag wat speelser dan zal je vast en zeker ook je gading vinden. Je vindt zowel ludieke tafellampen of wandlampen. Denk hier echter niet onmiddellijk aan de kinderkamer. Meerdere lampen in de vorm van een dier zoals een konijn, hond of aap passen perfect in een design of koloniaal interieur. De wandlampen maken van elke stijl iets speciaals. De foto hierboven toont een leuke aap die je op het terras of in de tuin kan hangen.