Tijd voor een warme en gezellige Herfst.

Foto bron: Bol.com

Herfst…het wordt al iets frisser en dan is het fijn om te relaxen met een leuke plaid die jou warm kan houden. De Loberon collectie aan plaids en quilts zal zeker je hart veroveren. Sommige zijn afgewerkt met flosjes of ponpons welke de plaids dat ietsje meer geven en het nog gezelliger maakt.

Met een plaid kun je lekker onder kruipen op de bank en dan een goed boek lezen of gewoon een beetje relaxen. Of je kleedt de slaapkamer er leuk mee aan, want met een plaid krijgt een slaapkamer ook een heel andere uitstraling. Het is niet alleen mooi om een plaid in huis te gebruiken, maar ze blijven natuurlijk ook goed bij buitenmeubelen staan. Zo maak je je terras of tuin nog gezelliger en is het leuk om te relaxen met vrienden en familie.

In de Loberon collectie vind je een grote variatie aan plaids en quilts welke je kunt gebruiken voor binnen en buiten. Het materiaal is sterk en je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer je er buiten mee gaat zitten. Kies je favoriete plaid en slaap lekker Loberon heeft een grote collectie plaids en quilts waaruit je kunt kiezen. Je kunt kiezen uit een plaid van 100% katoen, 100% wol of 100% acryl. Er is dus altijd wel een plaid welke aan je eisen voldoet. Het materiaal is van hoge kwaliteit en je kunt er lang van genieten. Daarnaast is de plaid wasbaar in de wasmachine op 30 graden.

Ook bij de J-line collectie kan je heel wat plaids terugvinden.

Je plaids met stijl opbergen doe je in deze antiekwitte koffers van Loberon.