Maak het gezellig in je kot !

Op zoek naar een product dat nu, meer dan ooit, bijdraagt tot het aangenamer en gezelliger maken van je interieur in deze Corona tijden? Ontdek hier heel wat ideeën om het verblijf in je “kot” op te fleuren en ervan te genieten. Misschien wil je nu eindelijk eens je verzameling op orde brengen? Of je wil eens dat boek lezen? Een paar kasten opruimen?

Maak je telewerken aangenamer met functionele accessoires en omring jou met leuke hebbedingetjes. Je wordt een fervente hobby kok? Ook hier heel wat nuttige ideeën om dit kookgebeuren wat op te fleuren.

Bron: Bol.com

Berg je vinyl LP’s op aan de muur. Het kan zeker met dit wisselkader dat je interieur dat tikkeltje meer geeft? Telkens weer kan je het interieur aanpassen met een originele cover van je favoriete LP. Op zoek naar een andere opberger?

Bron: Onderzetters in vilt – Bol.com

Een heel origineel idee om de afdruk van je glas niet overal achter te laten. Geniet van je biertje of glaasje wijn met dit schattig schaap of hert in vilt, voorzien van glas onderzetters.

Bron: vtwonen.be

Werp niet zomaar iets weg van groenten- of kruidenresten. Je kan er immers voor zorgen dat je binnenkort weer kan genieten van je favoriete groenten of kruiden hergroeikit van Brabantia. Meer keukenideeën kan je hier terug vinden.

Bron: Bol.com

Er is heel wat te doen rond wc rollen deze periode. Berg deze extra rollen wc papier op met deze wc rolhouder in beton in verschillende formaten. Heel origineel voor de kleinste ruimte in je huis en ontdek hier nog meer voor het toilet.

Bron: Emob.be

Berg de spulletjes in de kinderkamer of de woonkamer op een decoratieve manier op. Deze storage manden zijn niet alleen praktisch maar ook heel decoratief. Breng opnieuw sfeer en gezelligheid in huis met deze opbergmanden. Ontdek hier meer opbergers.

Bron: Maisons du Monde.com

Je koopt vaak je wijn in een karton omdat het handig is? Deze kartonnen doos is echter niet altijd even mooi vandaar deze houten box om in stijl je witte of rode wijn te presenteren.

Bron: Fonq.be

Met het zomerweertje de voorbije dagen zit je al vaker weer in je tuin, op je terras of balkon. Geniet van een gezellige avond in je tuin, terras of balkon met deze originele buitenverlichting van Seletti.

Bron : Coolgift.com

In deze moeilijke periode is er vast iemand in jouw leven die geluk kan gebruiken. Stuur een klavertje vier op om de geliefde persoon in jouw leven te laten weten dat je eraan denkt en alle geluk in de wereld toewenst.

Bron: Vtwonen.be

Maak van jouw moment in de tuin op een gezellige avond iets speciaals en geniet van de wamte van een vuurkorf of vuurschaal.

Tot slot mogen we in deze moeilijke periode ook de vogeltjes niet vergeten waar we nu zoveel van genieten. We worden nu opnieuw wakker met hun verrukkelijke geluiden. Vergeet ze niet en bezorg hen een leuke thuis met een vogelnestje, voorzie in een drinkfontein of voederschaal. Ontdek hier meer vogel decoratie.