Het bijzettafeltje voor een verloren hoek.

Foto bron: Fonq.be

Een bijzettafeltje is niet alleen onmisbaar maar past ook in elk interieur. Er is altijd wel nog een plaatsje vrij in je interieur. Je plaatst het naast de sofa, het bed of het bad. Superhandig want je hebt immers altijd alles dichtbij. Je kan er niet alleen je glas of boek op kwijt. Vaak wordt het ook gebruikt voor een schemerlamp, vaas of plant. Extra sfeer creeër je dan weer met leuke theelichthouders.

Meestal zie je ze in het hout maar tegenwoordig kan je ze ook in tal van vormen en materialen terug vinden. Voor de eerder klassieke stijl ga je best voor donker hout, metaal of messing. Het blad/plateau kan bestaan uit een ander materiaal dan de poten. Zoals de bijzettafeltje hieronder waarbij de poten in metaal zijn en het blad in hout.

Voor een passend bijzettafeltje in een strak interieur of industrieel interieur kan je best gaan voor kunststof, metaal of RVS. Het zijn echte eyecatchers die bovendien ook heel handig zijn. Meerdere bijzettafeltjes lenen zich ook als zitkruk. Sommige bijzettafeltjes kunnen zowel in duo of trio opgesteld worden en kunnen soms in elkaar geschoven worden.

Ontdek hier nog bijzettafeltjes want er is wel altijd een verloren hoekje in de woonkamer.