Gouden interieur met de juiste accenten

Een gouden interieur is heel stijlvol door het toevoegen van een gouden spiegel of een staande lamp met goud accenten.
Foto via vtwonen.be

Een gouden interieur, hoe krijg je dit stijlvol voor elkaar? Je kan het vast al raden… goud is dé aardetint die heel goed scoort in 2019. Het geeft je bestaand interieur een stijlvolle boost. Wees er echter zuinig op want het wordt al snel teveel.

Eyecatchers in je interieur.

Stijlvolle gouden accessoires voor een koloniaal interieur
Foto via vtwonen.be

Een mooie eyecatcher in de kleur goud past perfect in zowel een design als koloniaal interieur. Voeg een gouden spiegel toe, een mooie vaas met goudaccenten of een bijzettafel. Het oogt niet alleen stijlvol maar geeft je interieur ook dat ietsje meer.

Geef een update aan jouw interieur met goudaccenten.

Geef een update aan jouw bestaand interieur door gouden accenten aan te brengen. Deze gouden details geven een heel elegante toets aan je interieur en creëren gezelligheid ook al zijn het maar een paar decoratieartikelen. Een leuke tafellamp in goud of een wandspiegel maken al een heel groot verschil.

Warme metallic tinten voor een gouden interieur.

Foto via vtwonen.be

Er zijn ook heel wat metalen meubels in goud dit jaar. Deze passen in zowel een strak, klassiek en koloniaal decor. Een gouden bijzettafeltje staat perfect bij de sofa, een design gouden stoel oogt dan weer heel mooi in een loft. Een paar gele of gouden kussens maken het geheel af.

Strooi dus zeker wat glamoureuze goudaccenten in je interieur en let it shine.