Breng de zomer in huis met gele eyecatchers.

Breng de zomer in huis met gele eyecatchers

Gele eyecatchers : Bron foto: Fonq.be

Breng dit jaar de zomer in huis met gele eyecatchers en ga op zoek naar leuke en frisse gele accenten voor je interieur. Geel is dit jaar dé kleur voor je interieur. In combinatie met zwart geeft dit een heel mooi resultaat. Van een sierkussen tot een gele tafelbarbecue. Voor elke ruimte in de woning is er wel iets leuks te vinden in de gele kleur.

Koop een gele eettafel, zoek een mooi geel kleedje voor de bank of hang wat leuke gele posters op, dé eyecatcher voor deze zomer. Zoek ook naar wat leuke accessoires, zoals een geel vaasje, gele borden of gele kandelaars. Ook kun je kiezen voor een gele stoel of een geel bankstel.

Wil je toch liever wat eyecatchers in andere frisse kleurtjes in huis? Kies dan voor een leuk geel-wit geblokte bank of een paar gele kussens met een wit patroon. Of koop een gele klok met witte wijzers. Ook leuk is een geel theedoekje met witte stippen. Ook voor het buitenleven zijn er leuke gele accenten te vinden. Koop bijvoorbeeld een gele tuinstoel of enkele gele bloempotten.

Ook een gele lounge bank is een echte blikvanger in de tuin. Of wat dacht je van een gele parasol? Kortom, met wat geel in huis maak je de zomer meteen een stuk zonniger. Genieten maar!

Bekijk via deze link meerdere artikelen in gele kleur

Geel meubilair.

Sierkussens met gele accenten.

gele design house Stockholm knot sierkussen
Design House Stockholm Knot Sierkussen – Fonq.be

Diverse gele eyecatchers.