Boekensteunen en meer voor de boekenworm.

Een boek lezen zit weer helemaal in de lift. Het meest online verkochte artikel blijkt namelijk het boek te zijn. Maar waar en hoe je favoriete boeken opbergen? Er zijn heel wat mogelijkheden zoals een boekenrek of een wandplank. Originele boekensteunen zijn hier dan heel welkom.

Boekensteunen zijn namelijk een handig en decoratief hulpje om je boeken ordelijk bij elkaar te houden. Ben je een hobby kok? Met boekensteunen in de keuken heb jij je favoriete kookboeken onmiddellijk bij de hand.

Op sommige boekensteunen kan je een boek leggen zodat je het lezen snel weer kan aanvatten. Een mooie leeslamp mag zeker ook niet ontbreken en dus onmisbaar bij het lezen van een boek. Ook hier weer tal van leuke leeslampen te vinden.

Voor elke boekenwurm wat wils

Deze rode Balvi boekensteun is een uithangbord met “Books Welcome” en staat prachtig in een retro interieur.

Deze leaning men van Chris Collicott doen er alles voor om je boeken mooi bij elkaar te houden.

De Doggybook rest, een schattig hondje, houdt je boek altijd open tot waar je bent gekomen in je boek.

Deze boekensteun houdt je boeken netjes bij elkaar en je blijft na het lezen genieten van de Iceberg van Qualy met leuke arctische dieren.

Deze luxe boekenhouder in bamboe staat prachtig in de woonkamer. Berg snel een boek of tijdschrift op.

Een boekenrek voor elk interieur

Een boekenrek in hout, paperback of metaal staat altijd mooi. Je kan ze terug vinden in meerdere interieur stijlen van landelijk tot design.

Zitkrukken voor de boekenworm

Onmisbare leeslampen

Voor een rijke keuze aan boeken kan je terecht bij bookspot.be met bestsellers en de nieuwe aanwinsten. Een echte bron van inspiratie voor de keuze van je volgend spannend boek dat je met plezier zal lezen.

Nog op zoek naar een cosy leeszetel bekijk dan zeker deze eens.