9 Sunny Summer Cocktail tools

9 Sunny Summer Cocktail tools

Het is zomer, dé tijd voor het genieten van lekkere en frisse cocktails. Heel wat bartools zijn ontworpen om je werk te vergemakkelijken en super cocktails te maken. De Cocktailmaster vergemakkelijkt het voorzien van laagjes in je Margarita. De Gin Tonic infusions geven jouw gin tonic die unieke smaak en de Zoku ijsbalmaker houdt je drankje lekker lang koel. Deze tools zorgen ervoor dat jouw cocktails eruit zien alsof ze gemaakt zijn door een echte bartender. Ga dus zeker aan de slag met onderstaande tools. 

Bron: bol.com

Met de Bar Amigos Mojito-kit maakt u in no time professioneel ogende Mojito’s. Een ideaal geschenk voor iemand die houdt van Mojito’s. Deze set kan je uiteraard ook gebruiken voor heel wat andere cocktails.

Bron: bol.com

De gin tonic blijkt nog steeds één van de meest hippe en trendy cocktails te zijn. Aan je gin tonic kan je heel wat infusions toevoegen waarmee jij je gin tonic die unieke smaak geeft. De Nanopack Gin&Tonic heeft 6 verschillende smaken Red (Passion) & Rose (Jasmine) Flavor, Green (Fresh) & Yellow (Citric) Flavor, Orange (Energy) & White (Essential) Flavor.

Bron: bol.com

Een prachtig gelaagde cocktail maken is geen sinecure. Ook al hou je rekening met de dichtheid van de dranken toch is het niet altijd éénvoudig. Gebruik hiervoor als handig hulpmiddel de Cocktailmaster. Dit is een handig stukje gereedschap om je gelaagde cocktails en Irish Coffee mee te realiseren. Super handig. Bij de Cocktailmaster kan je ook een receptenboek vinden met heel wat lekkere recepten.

Bron: bol.com

De kleurrijke cocktail stamperset met rietje in één zijn van het merk Mastrad en komen in een set van 6. Deze stampers doen waarvoor ze gemaakt zijn, je schijfje citroen vermorzelen met als extraatje dat je de stamper ook onmiddellijk kan gebruiken als rietje.

Bron: bol.com

Een shaker, nog zo een onmisbare tool voor het maken van cocktails. Deze Tin on Tin shaker, versierd met Hawaïaanse motieven, will do the job. Deze shaker valt op in je bar. De shaker is vervaardigd in edelstaal van Urban Bar en gaat langer mee dan de klassieke RVS shaker.

Bron: bol.com

Maak nu eenvoudig shotglaasjes van ijs met deze super handige siliconen mal. Vul de mal op met water en laat een tijdje koelen in de diepvrieser. Verwijder de mal met 4 shotglaasjes en schenk de koele ijsglaasjes vol met je favoriete shot. Deze mal komt met een gratis bieropener in de vorm van een speelkaart. Keep it cool met deze shotglaasjes.

Bron: fonq.be

Met deze set Zoku ijsbalmakers maak je super snel een grote ijsbal. Door de grootte houden ze jou drankje heel lang koud. In de ijsbal kan je ook munt of fruit invriezen. Dit maakt je drankje tot een waar genot. Je maakt twee grote ijsballen van 6,4cm doorsnede.

Bron: fonq.be

Deze herbruikbare Rocks van Stoned houden je whisky of andere lievelingsdrank cool. Deze super stijlvolle marmeren Rocks stop je vooraf in de vriezer, waarna ze langdurig jouw drankje koel houden. Superchic en handig. De set heeft 10 herbruikbare ijsblokjes van echt marmer. Na 4 uurtjes in de diepvries zijn deze Rocks klaar voor gebruik.

Bron: bol.com

Onmisbaar bij het maken van je eigen cocktails , een ice crusher. Deze stijlvolle ice crusher uit de Point-Virgule Cocktailcollectie kan je grote ijsblokken in geen moeite vermalen tot fijn ijs. Ideaal dus voor je cocktails en zomerdrankjes. 

Nog op zoek naar een leuke recepten poster met recepten van cocktails? Geen nood je vindt hier een blijvende metalen poster als wanddecoratie in de keuken. Altijd onmiddellijk bij de hand. Veel succes met het bereiden van al je lekkere cocktails.