Ben je op zoek naar een creatieve en leuke bezigheid? Dan is werken met beton zeker een must om uit te proberen. Het is heel eenvoudig en je kan er stoere en mooie dingen mee maken voor je eigen interieur. Een presse papier in de vorm van een diamant of tafelkleed houders zodat het tafelkleed niet kan wegwaaien. Heel wat leuke en bruikbare ideeën dus. Hieronder 7 toffe artikelen met een mooi resultaat. Ga dus zeker aan de slag.

Bron: ameryssmishapblog.com

A diamond is a girl best friend…misschien slaat dit niet echt op deze robuuste en stoere uitvoering maar daarom niet minder mooi. Gebruik hem als presse papier of gewoon als een leuk interieur item.

Bron: trendingalleries.com

Deze theelichthouders kan je zelf maken met beton. Eén van de zaken die je hier zeker nodig hebt zijn ballonnen. Je raadt het al, gewoon doorprikken wanneer het beton hard is geworden. Dit is het resultaat dat je krijgt met beton en goudkleurige verf. Een waar spektakel voor het oog. Heel mooi.

Bron: Ilovemyinterior.nl

Deze betonnen kruk ziet er niet alleen stoer uit maar is vervaardigd uit beton, duurzaam en sterk materiaal. Beton zie je tegenwoordig vaak terugkeren in het interieur. Een blijver dus binnen je interieur en ééntje dat je zelf kan maken met heel weinig spullen. Bekijk zeker ook eens mijn bijzettafeltje dat ik selecteerde in hout en beton indien het toch niet mocht lukken om dit zelf te maken.

Bron: Ilovemyinterior.nl

Deze prachtige bloempot maak je zelf en hij past binnen in elk interieur. Zowel binnen een industrieel, design en landelijk interieur. Je vindt heel wat DIY ideeën om een bloempot te vervaardigen dus inspiratie te over. Wij selecteerden alvast dit mooie exemplaar.

Bron: inspirerend-wonen.be

Om te voorkomen dat een zomerbries je tafelkleed laat opwaaien vonden wij dit een leuk idee om zelf te maken. Het is niet alleen een handig maar ook een leuk en eenvoudig detail aan je tafelkleed. Geniet dus ongestoord van een mooie zomeravond met deze gewichtjes.

Bron: artisserie.net

Deze betonnen huisjes zien er heel mooi uit in het interieur. Deze zijn louter decoratief en prachtig binnen een landelijk interieur. Je kan ze in een verschillende grootte maken al dan niet met een venster. Meerdere bij elkaar vormen een fantastisch en decoratief geheel.

Bron: fellowfellow.com

Begin nu alvast aan je versieringen voor de kerstboom met deze leuke betonnen kerstboompjes. Ze zijn heel eenvoudig te maken en het aantal bepaal je zelf. Je zal vast nog meerdere DIY kerstversieringen aantreffen op het internet. Maak er een verrassend en schitterend resultaat van.

Mocht je toch niet echt op zoek zijn om zelf met beton aan de slag te gaan? Kijk dan zeker eens naar onze leuke artikelen met beton.