Nieuwe inspiratie voor catlovers.

Foto bron: Fonq.be

Cathomes, cat cribs, kattenhuis, kattenmanden, kattenoptrekje… Welke naam je ze ook geeft maakt eigenlijk niet echt uit. Het gaat er vooral om dat je kat zich er thuis en veilig in voelt. Onderstaande cat cribs zijn stuk voor stuk originele, knusse en gezellige kattenoptrekjes voor je geliefde kat. Of het nu voor een design of landelijk interieur is. Je vindt vast en zeker een favoriet kattenoptrekje

Er zijn heel wat unieke kattenmanden tegenwoordig zoals ééntje in de vorm van een sardienenblik, een tipitent of een luxueus zeteltje. Ze zijn te vinden in meerdere kleuren en materialen. Je zal er dus zeker ééntje of meer vinden die passen binnen je interieur.

Als je liever een kattenhuisje hebt, vind je hieronder ook leuke opties. Je vindt er verschillende soorten die je kan gebruiken als honden- of kattenhuisje of als gewoon zitzak.

Kattenhuizen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het is een stevige constructie die goed kan staan tegen de elementen. In de winter kan je ze binnen gebruiken en in de zomer buiten. Kattenhuizen zijn beschikbaar in verschillende materialen en verschillende prijsklassen.

Kattenmanden zijn gewoonlijk bedekt met stof. Een kattenmand is minder stevig en is gewoonlijk bedoeld voor binnen gebruik. Er zijn verschillende stoffen beschikbaar voor de bedekking van de mand. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende kleuren en verschillende prijsklassen.

Kattenoptrekjes zijn gewoonlijk gebouwd om te kunnen hangen. Ze kunnen aan de muur bevestigd worden, aan de deur of aan de vloer. Dit maakt het mogelijk om de kat op verschillende hoogtes te laten rusten. Kattenoptrekjes zijn beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Op zoek naar meer leuke ideeën voor je kat? Ontdek ze hier.

Bron Bol.com – Krabbol designed by Lotte Balty

Je houdt van dieren en je omringt je graag met leuke objecten in je interieur in de vorm van een dier? Op zoek naar leuke ideeën voor de kinderkamer? Laat je hier zeker inspireren.