Leuke ideeën voor een gezellig terras.

Bron foto: leenbakker.be

Ben je op zoek naar leuke ideeën voor een gezellig terras? Je wil genieten van lekker weer, gezellig samen eten of gewoon om te relaxen? Omring je dan zeker met mooie en praktische artikelen die geschikt zijn voor buiten. Het terras kan je verder zien als het verlengde van je interieur. Hou hier dus zeker ook rekening mee bij het inrichten van je terras.

Indien je een zonneterras heeft dan geniet je waarschijnlijk graag van de volle zon. Denk dan vooral aan een leuke parasol of een schaduwdoek. Beschutting van de stralende zon is belangrijk. Bij het kiezen van kuipplanten koop je best de meest geschikte voor een zonneterras. Ga dus even na welke planten het best gedijen in de volle zon.

Je eigen gezellige plaatsje in de tuin met een hangstoel.

Met zitkrukken zijn er heel wat mogelijkheden want ze zijn gemakkelijk te verplaatsen. Zo kan je ’s avonds genieten van een vuurkorf iets verder in de tuin. Of zoek gewoon wat stilte op voor jezelf.

Afhankelijk van je gezin zal je ook voor het juiste tuinmeubilair kiezen. Een ligzetel voor de zonneklopper of een hangzetel voor de levensgenieter. Een tuintafel met originele zitkrukken of tuinbanken voor een lekkere familie barbecue.

Nog meer leuke en functionele artikelen om buiten te genieten met familie en vrienden.